About

tumblr_lvbvr7lw0r1r724oho1_500

Det her er mit vindue til mit space, øjebliksbilleder af det jeg rører ved, lader mig inspirere af, henledes til, snubler over, fantaserer om, liker, committer mig til, ikke kan komme udenom……..

AviâjaSOlsen1480

Angu Motzfeldt photographer

Om mig

Jeg elsker alt det der spirer, sprudler, er finurligt, skørt og har skæve inspirationer. Jeg glædes over det u-perfekte og elsker japanernes begreb “Wabi-Sabi”, som er et æstetisk begreb om skønheden i altings u-perfekthed.

Min store passion er at skabe stemninger og sjæl indenfor indretning og kunst, og jeg har altid ét eller andet projekt igang, det være sig konstante omrokeringer herhjemme, alverdens håndarbejde, skriverier, illustrationer…..

Meditation er en naturlig del af mit liv, og jeg bruger det som en indre rengøring, og hjælp til at holde mit livsfokus.

Jeg lever sammen med og nyder mine to dejlige, smukke og kloge piger, Anouk Selma og Milla-Misou i et lille blåt hus i Nuuk.

avi_60

Om Inuaspace

Inuaspace er mit lille en-kvindes firma, som kreativ sjæl med en bred vifte af områder som jeg bare må have noget at gøre med! Jeg arbejder primært med opgaver indenfor 3 områder

Space, Art, Writing

Navnet Inuaspace er et miks af det grønlandske begreb  Inua, “ejeren” “beboeren” “sjælen i det” sammen med space og er ment som sjælen i rummet i bred forstand, som er kernen i mit arbejde. Hver lille ting/projekt er besjælet og har været igennem mine tanker og hjerte med fokus på at inspirere andre.

Min styrke er det kunstneriske, og mine projekter har ofte en kunstnerisk indgang eller tvist. Jeg er god til at inddrage naturen, gøre ting og rum bløde, og elementer som det medmenneskelige, grønne tanker, økologi og holistisk anskuelse ser jeg som mit kendetegn, jeg har dyb respekt for ressourcer, og finder det naturligt at genbruge og implementere det eksisterende.

Jeg er god til at integrere bygninger, også i mindre opgaver, hvor jeg blot laver en sidste finish. Så holder jeg meget af at blive inddraget tidligt i projekter, så projekterne bliver så gennemtænkte og helstøbte som muligt.

Jeg har kunder både indenfor det private og offentlige, laver alt lige fra

Strategisk planlægning, kommunikation, design, kunst og udsmykningsopgaver, indretning i stor og lille skala, styling, rådgivning, idégenerering, workshops, re-tænkning af eksisterende projekter, koordinatorprojekter, branding, corporate design

Jeg håndtegner altid, og samarbejder med professionelle grafikere i større opgaver.

Det man får hos mig er helhedsløsninger, hvor jeg kan udarbejde koncepter og definere projekter i alle detaljer og skalaer.

2 tanker om “About

 1. Det må næsten være dig, der var i “Weekendavisen”, 24.maj med “En nynnen i livet”? Tankevækkende og medrivende udsagn, imidlertid forstyrrer en detalje mig til allersidst. Du skriver:” Måske er Grønland det eneste sted i verden, hvor rummeligheden er nødvendigt på rigtigt….?” Dette på rigtigigt er det lige i som det svenske, på allvar? På forhånd tak for dit svar.

  • Hej Laurits
   Ja det er mig….og tak for din fine kommentar….og beklager mit sene svar….laaaaang sommer derude i verden…
   Ja jeg tog mig friheden at anvende “på allvar”, på en fri måde…jeg må sige jeg nogen gange uforvarent får mikset svensk og dansk, efter mange år med det svenske i mit privatliv….
   Der er en ny tekst på vej i Weekendavisen i den kommende weekend…..
   De bedste hilsener
   Aviaja

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s